naše storitve

Tuji trgi

V vedno večji globalni soodvisnosti in rasti svetovne trgovine se je ključ do uspeha spremenil v to, da na svet gledate kot na svoj trg. Vstop in poslovno sodelovanje v EU je korak k temu, da postanemo del močnega trga Evropske unije. Rast čez mejo trga EU je tako ključna kot vstop na trg. Izkoriščanje tržne moči in poslovnih priložnosti na številnih trgih je bistvenega pomena za vaš uspeh.

uvod

Tuji Trgi

Globalni poslovni svet je med državami in trgi vedno bolj povezan. Z rastjo poslovnih priložnosti in dostopnosti so postali tuji trgi vedno manj omejeni in omejeni le na največja podjetja. Vstop ali rast zunaj trga EU je nujen korak z neskončnimi priložnostmi. Če nam zaupate, da vam poiščemo gospodarsko lokacijo in poslovne partnerje, vam lahko zagotovimo prepotrebno pomoč za vaš uspeh.

Storitve

 • Poslovno posredništvo in zastopništvo
 • Poslovni partnerji
 • Svetovanje o svetovnih trgih
 • Vstop na trge EU
 • Vstop na tuje trge
 • Izbira trga
 • Poročila trgov

podrobnosti

Postrežemo vam s tujimi trgi

Problem

Raziskovanje poslovnega sveta zunaj lokalnega trga je lahko izziv z omejenimi informacijami in visokimi stroški zbiranja informacij, iskanja partnerjev in izgradnje uspešne mreže. Vstop na trg EU je lahko izziv zaradi številnih držav ter velikih gospodarskih in političnih razlik med različnimi trgi v EU in tujini.

Rešitev

Zagotavljamo vam celovito storitev in pomoč pri vstopu na trg EU z ustanovitvijo podjetja v Sloveniji pod našim vodstvom in pomočjo. Slovenija ponuja edinstveno in neprimerljivo priložnost za podjetja in ustvarja platformo, s katere lahko vsak brez težav dostopa do gospodarstva EU. Poleg tega vam zagotavljamo storitve zbiranja informacij ter posredujemo pri poslovnih partnerjih in vstopamo na trge zunaj EU.

 

Paket in storitve

Širitev poslovanja in vstopanje na nove trge je nujen vidik, ki omogoča resnično rast in uspeh. Tuji trgi ponujajo edinstven nabor priložnosti in tržne moči. Ne glede na težave je trg EU močan trg z visoko kupno močjo ter raznolikimi potrebami in ponudbo. Zagotavljanje dostopa do trga EU preko Slovenije je odlična priložnost za izkoriščanje ugodnega pravnega okolja ob ohranjanju enakih pravic do poslovanja v vseh ostalih državah EU. Skupna valuta, brezmejnost, povezljivost, bližina tako EU kot zunaj EU trga naredi Slovenijo odlično izbiro za vsako podjetje, ki vstopa na trg. Podobno lahko omejuje in preprečuje resnično rast osredotočanje zgolj na trge EU. Pomoč vam in vašemu podjetju pri vstopu na nove trge prek partnerstva, naložbe ali preprosto odprtja podjetja.

Čeprav odprtje podjetja ni edini način vstopa na trg, vam ponujamo storitve poslovnega posredništva. Nudimo vam pomoč in posredovanje pri informacijah o novih poslovnih partnerjih ter pogajanjih. Zbiranje in zagotavljanje informacij o podjetjih in trgih, da vam zagotovimo potrebne informacije za uspeh na novem trgu:

    • Poslovno posredništvo in zastopništvo
    • Poslovni partnerji
    • Svetovanje o svetovnih trgih
    • Vstop na trge EU
    • Vstop na tuje trge
    • Izbira trga
    • Poročila trgov

obrazec

Poslovno Poizvedovanje

Prosimo da vključite klicno številko države

FAQ

Splošne Informacije

Ali imajo podjetja v Sloveniji enake pravice in zanje veljajo enaki zakoni?

Podjetja v Sloveniji imajo enake pravice in dolžnosti v EU kot druga podjetja v EU z vidika EU in zanje veljajo enaki zakoni EU kot za druga podjetja v EU. Vendar je zakonodaja o davkih, omejitvah in drugem specifična za državo.

Medtem ko nekateri vidiki veljajo za vso EU in so nekateri zakoni standardizirani po vsej EU, se obdavčenje in drugi vidiki med državami razlikujejo.

Katere storitve ponujate kot posredniki?

Delujemo v vašem imenu tako, da zbiramo informacije v zvezi z zadovoljevanjem vaših potreb, iskanjem zahtevanih podjetij in storitev, iskanjem poslovnih partnerjev in delujemo kot posredniki med vami in podjetjem, s katerim kontaktirate.

Kako si pomagate pri vstopu na trg?

Da, zaradi zakonskih zahtev in računovodskih praks so računovodske storitve omejene na Slovenijo.

Kateri so glavni trgi, na katerih poslujete?

Primarni trgi so države EU-27, Velika Britanija, ZDA, Japonska, Kanada, Avstralija in Nova Zelandija. Dodatne trge je mogoče zahtevati in o njih razpravljati za vsak primer posebej. Za storitve so na voljo tudi dodatni trgi Ruska federacija, Kitajska, Južna Koreja, Dubaj in Katar.

Kar zadeva odprtje podjetja v celoti in ne posredništvo, je edini trg Slovenija.

Stopite v stik

Cesta železarjev 8
SI-4270, Jesenice
Slovenija

 

info@vizaris.si
vizaris@protonmail.com