naše storitve

pravne storitve

Vodenje podjetja je izziv, ki ga dobro poznamo in vsak izziv zahteva ustrezno rešitev in pristop. Najmanj, kar lahko storimo za vas in vaše podjetje, je pomoč pri iskanju rešitve in optimalnega pristopa. Z dolgoletnimi izkušnjami in raznolikostjo vam lahko pomagamo postaviti vaše podjetje na pot uspeha

uvod

Pravne Storitve

Ravnanje z zakonskimi obveznostmi je sestavni del vsakega posla in ga srečamo na vsakem koraku. Zagotavljanja pravne pomoči podjetjem ne smemo pozabiti. Zadali smo si poslanstvo, da zagotovimo, da vaše podjetje ne zaide v pravne težave, hkrati pa vam približamo poslovni svet z odpravo strahu pred pravnim svetom.

Pravne storitve

 • Registracija podjetja
 • Zaposlitvene pogodbe
 • Združenje in prevzem drugih podjetij
 • Obdavčitev
 • Vize in delovna dovoljenja

Podrobnosti

Postrežemo vam s pravno podporo

problem

Vstop v svet poslovanja vedno prinaša zakonske obveznosti, ki se močno razlikujejo med državami, tako kot med državami v EU. Slovenska zakonodaja predstavlja nov izziv, s katerim se je treba soočiti, bodisi z na novo odprtjem podjetja ali vstopom na slovenski trg kot novo podjetje ali kot vstopna točka.

rešitev

Nudimo vam potrebno pravno pomoč pri ustanovitvi podjetja in zagotovitvi zahtevanega poslovanja. Storitve, ki segajo od kadrovskih storitev z vizami in delovnimi dovoljenji za vse strani, do urejanja vaše interakcije s Finančno upravo Republike Slovenije, vam pomagajo vstopiti in voditi svoje podjetje z minimalnimi skrbmi in trudom.

 

Paket in storitve

Pravni vidik katerega koli podjetja je lahko izjemen in vsakemu podjetju predstavlja resne težave. Pravno okolje se med državami močno razlikuje. Slovenski trg ponuja edinstvene poslovne priložnosti, hkrati pa tudi manj znan pravni sistem s številnimi koristnimi vidiki:

    • Registracija podjetja
    • Zaposlitvene pogodbe
    • Združenje in prevzem drugih podjetij
    • Obdavčitev
    • Vize in delovna dovoljenja

Obrazec

Poslovno Poizvedovanje

Prosimo da vključite klicno številko države

FAQ

Splošne Informacije

Ali so pravne storitve omejene na Slovenijo?

Da, pravne storitve so omejene na Slovenijo, z manjšimi izjemami so zadeve, povezane z EU. Zaradi različnih predpisov in zakonov po državah lahko nudimo samo pravne storitve za Slovenijo in zadeve, ki enako veljajo za vse države EU.

Ali je mogoče Vizaris najeti za odvetniške in notarske storitve?

Ne, odvetniške in notarske storitve morajo opravljati strokovnjaki s pravosodnim izpitom oziroma notarskimi licencami. Vendar pa lahko Vizaris najamete, da poišče, izbere in deluje kot posrednik pri zagotavljanju drugih pravnih storitev, ki izrecno ne zahtevajo odvetniških ali notarskih storitev.

Ali je mogoče zahtevati dodatne pravne storitve?

Da, lahko zahtevate pravne storitve, ki niso navedene. Zahtevo bomo pregledali in vas bomo povabili na kratek sestanek, da pojasnimo zahtevo. Odločitev o sprejemu vaše zahteve bo dostavljena hitro.

Ali lahko najamem Vizaris kot dolgoročnega pravnega svetovalca podjetja?

Da, pravne storitve je mogoče naročiti in zagotavljati neprekinjeno s strogimi omejitvami glede zakonske obveznosti, ki zahteva notarske ali odvetniške storitve. Zaradi zakonskih zahtev in omejitev se lahko dogovorimo za odvetniške in notarske storitve.

Stopite v stik

Cesta železarjev 8
SI-4270, Jesenice
Slovenija

 

info@vizaris.si
vizaris@protonmail.com